info@wetour.nl
info@wetour.nl

Cartrac goes Bananas – Parijs!

0
WeTour
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1756


Waarom bij ons boeken?

  • Alle aanbieders op 1 plek
  • Snel en simpel zoeken en boeken
  • Geïntegreerde webshop
  • Alle merken en alle Tours zijn welkom!

5 dagen
Availability : 12-16 oktober 2022
Biddinghuizen
Parijs
Max People : 50

Elk jaar stellen we een goed doel vast waar we dat jaar voor gaan rijden. Wij hebben er voor gekozen om in onze doelen het kind centraal te stellen. Dus elke schenking die gedaan wordt gaat naar een organisatie t.b.v. kinderen.

Van elke teaminschrijving voor een run gaat €100 naar het vastgestelde goede doel. Daarnaast kun je als deelnemer natuurlijk ook kijken wie jouw run wil sponsoren dat kan dmv reclame op je voertuig van bedrijven in je omgeving, advertentie in het lokale krantje, en donaties dit wordt in totaal opgeteld na iedere run en door de notaris overgemaakt.

Tour Details

Het is zover de editie CARTRAC Goes…. is bekend!

We gaan deze keer naar Parijs!

Via een uitdagende tocht rijden we via de mooiste routes door België en Luxemburg naar Parijs en we zullen een beetje extra kleur aan de stad toevoegen: GEEL!

Uiteraard is dit weer een bonte stoet, maar zeker geschikt voor iedereen van groot tot klein van oud tot jong. Parijs is op zich al een mooie belevenis maar met zijn allen en voor een doel is het nog mooier.

Deze keer rijden we voor de stichting Kinderdroomwens

Deze stichting zet zich al 16 jaar in voor kinderen en jongvolwassenen met een traumatische ervaring. Zij hebben ervaringen die uiteenlopen van bijvoorbeeld het verliezen van een broertje, zusje, vader of moeder tot gehandicapt raken, lijden aan ziekte, misbruikt zijn of uit huis worden geplaatst.

Vertrek & Aankomst locatie

Vertrek: Biddinghuizen

Aankomst: Grens van Nederland

Prijs inclusief

  • Inschrijfgeld
  • Donatie 100 EURO aan goed doel
  • deelname 1 auto (ongeacht aantal passagiers)

Optioneel te boeken

  • Hotelovernachtingen

Extra's

  • Rally sticker
  • Startbewijs
Wat kunt u verwachten?

Een meerdaagse toertocht

Instructie met betrekking op de reis (bv omtrent het rijden in de bergen, in de sneeuw of rondom soms afwijkende regels in het land dat we aandoen)

De aandacht die we trekken richten we weer op het goede doel.

 

De reizen worden in principe excl overnachtingen aangeboden. Dit omdat je ook de ruimte wil hebben om een huis te boeken met een heel gezelschap. (Denk ook aan meerder mensen in een voertuig)

Indien gewenst kunnen wij natuurlijk wel de boeking van het hotel verzorgen. De kosten die hieruit voortvloeien zullen altijd een op een worden doorberekend.

De eventuele korting die een groep krijgt bij het hotel zal dus ook eerlijk worden toegekend.

Foto's
Van dezelfde aanbieder