info@wetour.nl
info@wetour.nl

Funrun Wrakkeneditie 2023

0
Price
From€ 355,00
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1822


Waarom bij ons boeken?

  • Alle aanbieders op 1 plek
  • Snel en simpel zoeken en boeken
  • Geïntegreerde webshop
  • Alle merken en alle Tours zijn welkom!

9 dagen
Availability : Februari 2023
Biddinghuizen
ergens in Noorwegen
Max People : 50

Elk jaar stellen we een goed doel vast waar we dat jaar voor gaan rijden. Wij hebben er voor gekozen om in onze doelen het kind centraal te stellen. Dus elke schenking die gedaan wordt gaat naar een organisatie t.b.v. kinderen.

Van elke teaminschrijving voor een run gaat €100 naar het vastgestelde goede doel. Daarnaast kun je als deelnemer natuurlijk ook kijken wie jouw run wil sponsoren dat kan dmv reclame op je voertuig van bedrijven in je omgeving, advertentie in het lokale krantje, en donaties dit wordt in totaal opgeteld na iedere run en door de notaris overgemaakt.

Tour Details

De reis zal gaan naar Scandinavië daar waar sneeuw ligt.

Starten vanaf onze locatie in Biddinghuizen gaan we naar de boot. Per dag wordt de route van de dag erop uitgegeven. Dit mede omdat er mogelijk weersafhankelijk wijzigingen kunnen plaatsvinden.

Maar ruim vooraf word globaal de route gedeeld. Zodat we weten waar we overnachten. En voor mensen die zelf willen boeken is er nog tijd genoeg. Ook zal er een dag zijn waarin we niet rijden en daar zal een groepsactiviteit plaatsvinden.

 

Dit is een run waarbij alles draait on licht en geluid HEEL VEEL LICHT EN GELUID. De editie heet weliswaar de wrakkeneditie maar het is alles behalve de bedoeling om met een wrak te gaan rijden. Het moet wel degelijk een auto zijn met geldige APK en verzekerd. Voor de rest is de sky the limit. Hoe uitbundiger hoe mooier.

Er is zelfs een prijs te winnen voor de mooiste en opvallendste creatie van €500. (Dit zal collectief worden gekozen). En schaam je niet als je het geld mee naar huis neemt. Maar doneren aan het goede doel waar we voor rijden mag natuurlijk ook.

Vertrek & Aankomst locatie

Vertrek: Biddinghuizen

Aankomst: Grens van Nederland

Prijs inclusief

  • Inschrijfgeld
  • Donatie 100 EURO aan goed doel
  • deelname 1 auto (ongeacht aantal passagiers)

Optioneel te boeken

  • Hotelovernachtingen

Extra's

  • Rally sticker
  • Startbewijs
Wat kunt u verwachten?

Een meerdaagse toertocht

Instructie met betrekking op de reis (bv omtrent het rijden in de bergen, sneeuw. Of afwijkende regels in het land dat we aandoen)

Met eigen auto die je kun uitdossen zoals je wil. Als je maar opvalt.

De aandacht die we trekken richten we weer op het goede doel.

De rit start en eindigt in Nederland

Foto's
Van dezelfde aanbieder
From€ 355,00
Book Now